Izjava o zaštiti privatnosti i zaštiti
osobnih podataka

Internet stranica

Ovom internet stranicom upravlja društvo Đuro Đaković Termoenergetska postrojenja d.o.o., Ulica 108. brigade ZNG 84, 35000 Slavonski Brod, OIB 73880953014 (dalje u tekstu: “ĐĐ TEP”).

Prikupljanje podataka

Ova obavijest o obradi osobnih podataka odnosi se na osobne podatke koje prikuplja ĐĐ TEP kao voditelj obrade. ĐĐ TEP poštuje Vašu privatnost, stoga u nastavku navodimo u koje svrhe koristimo Vaše osobne podatke i koja su Vaša prava u odnosu na zaštitu osobnih podataka.

ĐĐ TEP može prikupljati i obrađivati Vaše osobne podatke, kao što su ime i prezime, e-mail adresa ili druge podatke koje nam sami dostavite putem kontakt obrasca. ĐĐ TEP može koristiti te podatke kako bi odgovorio na Vaše pojedinačne upite i stupio s Vama u kontakt. Podatke koje na taj način prikupimo smatramo povjerljivima, te ih koristimo isključivo za potrebe ĐĐ TEP-a i kako bi što bolje odgovorili na Vaš upit. ĐĐ TEP ne prosljeđuje Vaše podatke na treće osobe.

Linkovi na druge stranice

Naša Stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice nad kojima nemamo nikakvu kontrolu. ĐĐ TEP nije odgovoran za politike ili prakse zaštite osobnih podataka drugih internetskih stranica.

Kolačići – Cookies

Kolačići su informacije spremljene na vašem računalu (a spremaju ih web stranice koje posjećujete). Kolačići sadrže Vaše postavke (postavke internet preglednika, poput preferiranog jezika ili adrese). Kasnije, kada opet otvorite istu web-stranicu, Vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Na taj način web stranica je u mogućnosti obrađivati i prikazivati informacije prilagođene Vašim potrebama i navikama.

Kolačići mogu spremati širok opseg informacija, uključujući osobne informacije (poput Vašeg imena ili e-mail adrese). Ipak, takva informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite. Web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i nisu u mogućnosti samostalno pristupati drugim datotekama na vašem računalu.

Kolačići mogu poboljšati vaše iskustvo jer omogućuju pamćenje vaših želja i potreba.

Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu direktno vidljive. Ipak, u mogućnosti ste promijeniti postavke svog internetskog preglednika tako da sami birate hoćete li odobriti ili odbiti pojedinačne zahtjeve za spremanje kolačića.

Upotreba Google Maps

Ova internet stranica koristi Google karte za prikaz zemljovida i putokaza. Google kartama upravlja Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD.

Pomoću ove web stranice automatski prihvaćate prikupljanje, obradu i upotrebu podataka koji se prikupljaju automatski ili ih unosi Google, njezini predstavnici ili dobavljači treće strane. Uvjeti korištenja za Google karte mogu se pronaći na Dodatnim uvjetima pružanja usluge za Google karte, a detaljnije informacije u rubrici Pravila o privatnosti.

Odredbe o zaštiti podataka za uporabu i korištenje usluge YouTube

Moguće je da će se na ovoj stranici objavljivati video materijal putem YouTube portala.  YouTube je internetski video portal, koji omogućuje izdavačima videa zapisa besplatno postavljanje video isječaka te drugim korisnicima isto tako omogućuje besplatno gledanje, ocjenu i komentiranje tih video isječaka.

Operativno društvo za YouTube usluge je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SAD.

YouTube, LLC je društvo-kći Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, SAD.

Odredbe o zaštiti podataka koje je objavio YouTube, koje se mogu preuzeti na https://policies.google.com/privacy?hl=en pružaju informacije o prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka od strane stranica YouTube i Google.

Zadržavanje osobnih podataka

Sve informacije koje ste nam sami dostavili putem kontakt obrasca, zadržavamo 6 mjeseci od posljednje interakcije s ĐĐ TEP-om. U svakom trenutku imate pravo od ĐĐ TEP-a zatražiti pristup Vašim osobnim podacima i ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka ili ograničavanje obrade koja se odnosi na Vas. Također, imate pravo na ulaganje prigovora na obradu kao i pravo na prenosivost Vaših podataka.

Ako ste dali privolu na obradu Vaših podataka, takvu suglasnost možete u bilo kojem trenutku povući. U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za zaštitu osobnih podataka, da želite zatražiti izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka i ostvarenje Vaših prava, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka:

Službenik za zaštitu podataka

Božana Marić
099 217 9070
e-mail: bozana.maric@ddtep.hr

Politika sustava upravljanja osobnim podacima ĐĐ TEP-a.

Preuzmite datoteku