Karijera

ĐĐ TEP se natječe na svjetskom tržištu, te samim tim ima potrebu za kvalificiranim stručnjacima, koji su spremni suočiti se sa izazovima na internacionalnim projektima. Visoka kvaliteta prepoznata i cijenjena od međunarodnih partnera ne bi bila ostvariva bez vrhunskih majstora u proizvodnom procesu.

Bez obzira u kojem pravcu Vaša karijera vodi, ĐĐ TEP će u sklopu svojih mogućnosti pružiti priliku i podršku svima koji svojim znanjem i sposobnošću zaslužuju biti dio iskusnog i na međunarodnom tržištu cijenjenog tima.

Jedinstvene prilike za mlade ljude

Novim generacijama željnim učenja i usavršavanja pružamo priliku da se specijaliziraju, usvoje znanja koja će im osigurati kvalitetno radno mjesto ili im biti odskočna daska u njihovoj karijeri.

0
Broj zaposlenih
0
Broj stručnih praksi
0
Broj sati osposobljavanja radnika

Upoznajte djelatnike ĐĐ TEP-a

Valnea S.
Valnea S.12 mjeseci u TEP-u, projekt menadžer

Nakon što je na strojarskom fakultetu u Sl.Brodu predavala stručne predmete (zavarivanje, kontrola kvalitete, upravljanje pokusima, metalurgija), Valnea je ove godine pojačala tim realizacije projekata u ĐĐ TEP-u. Danas vodi realizaciju RAS DJINET ALGERIA projekta, gdje posreduje između ĐĐ TEP-a i krajnjeg kupca. U slavonskobrodskim proizvodnim pogonima dovršavaju se pregrijačke površine za alžirskog državnog distributera struje SPE. Ako se kupac izjasni za dostavu proizvoda, na Valnei će biti da organizira transport cestovnim i morskim putem sve do Alžira. I ako ovo sve već nije dovoljno uzbudljivo, Valnea će potražiti adrenalinske izazove u letenju paraglajdingom, jedrilicom ili u bungee skoku s masleničkog mosta.

Branko P.
Branko P.10 godina u TEP-u, kontrola kvalitete.

„To što sam u kontroli kvalitete, možda je s vremenom utjecalo i na druge sfere života. U slobodno vrijeme se bavim kućnom proizvodnjom piva (homebrew). Nisu to velike količine. Oko 50 litara, čisto da ja uživam u tome. Ali taj stalni rad na poboljšavanju kvalitete, sigurno je utjecao i na moj hobi. Tako sam od 2013 do 2016 na raznim natjecanjima osvajao medalje za razne pivske vrste i stilove. Broncu za Belgian Dubbel, srebro za IPA (India Pale Ale) i belgijski Witt, te zlato za Stout.“

Zaposlenici ĐĐ TEP-a
Zaposlenici ĐĐ TEP-a na MAGENTA 1 B2B RUN

Zaposlenici ĐĐ TEP-a su ove godine učestvovali na MAGENTA 1 B2B RUN, prvoj poslovnoj utrci namijenjenoj tvrtkama prijavljenim na području Republike Hrvatske. 24.5. u Rijeci, 14.06. u Osijeku, te 13.09. na velikom finalu u Zagrebu sa preko 6.000 trkača iz 380 tvrtki. TEPovci su bili u kategoriji velikih tvrtki, kojoj pripadaju tvrtke sa više od 250 zaposlenih. Svaka od tri utrke na kojima su sudjelovali, bila je 5 km dugačka. Timovi se sastoje od minimalno 3 zaposlenika tvrtke. Najbolja je ekipa s najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih tvrtki. ĐĐ TEP je društvo koje podupire sudjelovanje u sportskim aktivnostima, jer je mišljenja kako se na taj način ulaže u zdravlje, jačanje timskog duha, te razvoj na profesionalnom i osobnom nivou.